Razočarani državljan: Ljudje raje poslušajo tiste, ki razmišljajo zgolj o nasilnem prerazporejanju tujega denarja, kot pa nosilce pozitivnega družbenega in ekonomskega napredka

“Če je Boscarol v prehranski krizi pripravljen vložit znanje in kapital v oživitev Vipavske doline bi ga morali na vladi takoj vprašat, kako mu lahko pomagajo,” se je pred časom na besede Iva Boscarola odzval ekonomist in nekdanji minister Matej Lahovnik. Razočarani državljan, sicer zaposlen na Pipistrelu, pa je ogorčeno zapisal, da ljudje raje poslušajo razne Kordiše, Mesce in Nike, ki razmišljajo zgolj o nasilnem prerazporejanju tujega denarja, kot pa nosilce pozitivnega družbenega in ekonomskega napredka.

Pustimo ob strani dejstvo, da sem zaposlen na Pipistrelu, da je bil Ivo moj “šef” s katerim je bilo užitek delati skupaj…skratka, naprej berite kot da nisem zaposlen na Pipistrelu…ampak citiram Mateja Lahovnika : Če je Boscarol v prehranski krizi pripravljen vložit znanje in kapital v oživitev Vipavske doline bi ga morali na vladi takoj vprašat kako mu lahko pomagajo,” je na Facebooku zapisal Matej Levstek ter poudaril destvo, da so taki ljudje, kot so Ivo Boscarol al pa Aleš Štrancar (Bia Separation), nosilci pozitivnega družbenega in ekonomskega napredka, ki rezultira v boljšem življenju njihove regije.
Levstek je bil še kritičen z opazko, da namesto, da bi poslušali njih, generatorje razvoja, Slovenci raje poslušajo Kordiše, Mesece, Nike in ostale, ki samo razmišljajo o nasilnem prerazporejanju tujega “ustvarjanja” oziroma o denarju. Spomnimo, nazadnej je navdušila Boscarolova napoved, da bo doniral gasilcem in podvojil znesek, ki naj bi ga nakazala vlada, ob prodaji večinskega deleža Pipistrela pa je rekel, da bi rad z delom kupnine prispeval k temu, da bi bil Fructal spet ajdovski in Elan spet slovenski. Pravzaprav je napovedal, da bo vedno pripravljen prevzeti kakršno koli slovensko podjetje, ki je pomembno za Slovenijo. Ne pozabimo, da je Boscarol skupaj s hčerko občini Ajdovščina doniral 25 milijonov – po drugi strani pa se je Miha Kordiš pred časom zavzemal za to, da bi se kapitalistično kontrarevolucijo obralo do zadnjega beliča, nato pa jo z bajoneti “sterali” v morje. Da ne govorimo o ideji obveznega “štempljanja” zaposlenih, za kar je imel Luka Mesec idejo, da bi pospremilo vsa povišanja davkov – pod aktualno vlado gre torej vse v smeri zatiranja podjetništva in posledično napredka Slovenije.

Foto. Facebook

Direktor vipavske Bia Separations je za Domovino komentiral, da si takšne bedaste ideje ne zaslužijo pametnega komentarja: “Sedaj je svoboda in v imenu svobode bomo kmalu morali voditi tudi evidence o tem kolikokrat gremo na WC, koliko časa smo na WC-ju in koliko vode porabimo za umivanje rok po veliki potrebi, in koliko po mali.” štancar se je med drugim še pošalil, da bomo s tem bistveno povečali konkurenčnost slovenskega gospodarstva in prisilili vse države na svetu, razen mogoče Kube in S. Koreje, da nam sledijo.

Razočarani Levstek je na koncu zapisal le še: “Je treba kaj dodati??”

Sara Kovač

The post Razočarani državljan: Ljudje raje poslušajo tiste, ki razmišljajo zgolj o nasilnem prerazporejanju tujega denarja, kot pa nosilce pozitivnega družbenega in ekonomskega napredka first appeared on Nova24TV.Nova24TV

Generated by Feedzy