[Video] Poglejte, kako je košarkarski as Jordan presenetil našega velikana Dončića

Po poročanju Slovenskih novic je na Tekmi zvezd legendarni ameriški košarkar Michael Jordan prijetno presenetil slovenskega velikana Luko Dončića. Prilagamo videoposnetka njunega snidenja. 

Slovenski košarkarski as Luka Dončić v letošnjem glasovanju navijačev ni prejel mesta na tekmi zvezd, so mu ga pa namenili trenerji (kot rezervi s povabilom).

Dončić je ob tej priložnosti užival v družbi eminentnih osebnosti, med drugim legendarnega Michaela Jordana. Mnogi so prepričani, da gre za najboljšega košarkarja vseh časov.

@luka7doncic and Michael Jordan at #NBAAllStar! pic.twitter.com/v89Y4tTrtR

— NBA (@NBA) February 21, 2022

Temnopoltega ameriškega košarkarja sicer ni bilo na spregled tekom uvodne slovesnosti med slovitimi osebnostmi, kjer so obeležili 75. obletnico lige NBA, se je pa na parketu pojavil med polčasom.Ob tej priložnosti se je Jordan Dončiću prikradel za hrbet in mu skočil v prijateljski objem. Zmagovalec Tekme vseh zvezd lige NBA so sicer osvojili košarkarji ekipe LeBrona Jamesa. Ekipo Kevina Duranta so premagali za tri točke (163:160).

Domen Mezeg

The post [Video] Poglejte, kako je košarkarski as Jordan presenetil našega velikana Dončića first appeared on Nova24TV.Nova24TV

Dodaj odgovor

Generated by Feedzy