Pirc Musarjeva vrtcu Najdihojca zaračuna 200 evrov na uro, medtem pa zaradi pomanjkanja denarja starši donirajo za igrače

Ogorčeni starši so v pismu razkrili in bili hkrati zgroženi nad poslovanjem odvetniške družbe Pirc Musar & Lemut Strle z Vrtcem Najdihojca, saj omenjena odvetnica zaračunava svoje storitve vrtcu po ceni 200 evrov na uro, kot da bi šlo za veliko gospodarsko družbo.

V pismu, ki ga je razkril Požareport, še piše, da naj bi vrtec prosil starše za donacije za igrače, medtem ko plačuje oza dvetniške storitve Pirc Musarjevi visoko vsoto denarja.

Zgodba bi zagotovo sodila v rubriko Saj ni res, pa je. Iz vrtca Najdihojca iz Ljubljane naj bi po podatkih portala Požareport prosili starše, naj donirajo denar za igrače, hkrati pa odvetnici Nataši Pirc Musar plačujejo 200 evrov na uro. Kolikšna je cena odvetniških storitev, ne bomo ugotavljali, a tu je zanimivo predvsem to, da si v vrtcu po eni strani lahko privoščijo drage odvetnike, po drugi strani pa naj bi iz vrtca prosili starše za donacije za igrače, da bi se lahko otroci igrali.

Račun (Vir: Erar/Požareport)

E-Maribor

The post Pirc Musarjeva vrtcu Najdihojca zaračuna 200 evrov na uro, medtem pa zaradi pomanjkanja denarja starši donirajo za igrače first appeared on Nova24TV.Nova24TV

Dodaj odgovor

Generated by Feedzy