Beltinčani tokrat priznali premoč AvstrijcemSlovenski nogometni portal

Na sedmi pripravljalni tekmi v tej zimi so se varovanci Damjana Gajserja pomerili proti avstrijskemu tretjeligašu Kalsdorfu. V Ižakovcih so slavili Štajerci, ki so dvakrat zatresli domačo mrežo.

Potem ko je St. Anna am Aigen v začetku meseca morala priznati premoč Beltinčanom, se je tokrat proti članu 2. SNL v boljši luči predstavil Kalsdorf. Avstrijci, za katere v tej sezoni igrata tudi Anel Hajrić in Rene Mihelič, so proti Prekmurcem mrežo zatresli po enkrat v obeh polčasih in se ob zadnjem sodnikovem pisku veselili zmage z 0:2. Igralci Beltincev v napadu tudi tokrat niso bili pretirano razpoloženi, saj ponovno niso uspeli zatresti mreže nasprotnika, potem ko jih je pred tednom dni z identičnim izidom ugnala tudi Nafta 1903. Najbližje zadetku proti Kalsdorfu je bil Luka Pihler, toda veselje mu je v zaključku prvega polčasa preprečila vratnica.

Beltinčane zadnja tekma pripravljalnega obdobja čaka prihodnjo soboto, 26. februarja, ko se bodo v generalki pomerili proti vodilni ekipi 3. SNL vzhod, Bistrici.

Beltinci – Kalsdorf 0:2 (0:1)
Začetna postava Beltincev: Irgolič, Zorman, Bagola, Žaler, Sočič, Štravs, Maučec, Džumhur, Pihler, Cener, Grobelnik. Igrali so še: Hartman, Marič, Emruli, Hari.

Dodaj odgovor

Generated by Feedzy