[Video] Bidnov verbalni napad na neodvisnega novinarja: Dopisniku Fox News je dejal, da je “butast pasji sin”

Ameriški predsednik Joe Biden je novinarja televizije Fox News Petra Doocyja v ponedeljek grobo verbalno napadel. Dejal mu je, da je “butast pasji sin”. Doocy mu je pred tem zastavil vprašanje glede visoke inflacije v ZDA. Novinar pa je izjavo ameriškega predsednika sprejel s humorjem. Kot kaže ga nesramnost ni prizadela in je še naprej ostal dobro razpoložen. 

Še pomnite, kako so mediji napadali Trumpa za vsako malenkost? Tokrat je ameriški predsednik Joe Biden v Beli hiši gostil sejo sveta za konkurenčnost. Ta predlaga spremembe zakonodaje in uredb. Njeno poslanstvo je tudi iskati načine, kako pomagati potrošnikom, ki so soočeni z rastjo cen življenjskih potrebščin. Ob tej priložnosti je odgovoril tudi na nekaj novinarskih vprašanj, poroča STA.

Doocy je zastavil neprijetno vprašanje glede inflacije – če ta predstavlja breme za demokrate v loči letošnjih kongresnih volitev. Biden je najprej uporabil sarkazem, rekoč, da je to velika prednost, zatem pa pristavil: “Kakšen butast pasji sin”. Biden in Doocy sta na bojni nogi že od samega začetka.Na novinarski konferenci je predsednik ZDA novinarju sarkastično očital, da mu vselej zastavlja najbolj prijazna vprašanja. Novinar pa je na to odvrnil, da ima takšnih zvrhan koš. “Vem, da imaš, čeprav zame nobeno ni preveč smiselno.

Ti kar ustreli,” pa je odvrnil Biden. Televizija Fox News je zelo kritična do visoke inflacije v ZDA. Ta naj bi bila posledica hitrega okrevanja na gospodarskem področju. Beleži se velika rast povpraševanja, tega pa ponudba še ne dohaja.

Domen Mezeg

The post [Video] Bidnov verbalni napad na neodvisnega novinarja: Dopisniku Fox News je dejal, da je “butast pasji sin” first appeared on Nova24TV.Nova24TV

Dodaj odgovor

Generated by Feedzy